navnemerker

Kjøpsvilkår

Generelle vilkår for nettbutikk hos Presis Digitalprint AS for produkter og tjenester.

Kunderegistrering

For å få tilgang til våre nettjenester må du registrere personopplysningene dine før du kan bestille varer. Personopplysninger som sendes inn til Presis Digitalprint AS, behandles i samsvar med personopplysningsloven. Dine personopplysninger er beskyttet og blir ikke utlevert til andre foretak uten ditt samtykke.

Betaling

Når du gjør en bestilling får du en bekreftelse tilsendt e-postadressen din. Dette er kvitteringen for bestilt produkt, ta godt vare på denne.

Betaling skjer med kort eller tilsendt faktura (mot et gebyr på kr 35,–). Vi aksepterer VISA og MasterCard. Betaling med kort skal skje ved bestilling. Betaling som ikke fullføres gir ikke godkjent ordre, og vil heller ikke sendes.

Presis Digitalprint AS er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.

Leveringstid

Bestilte produkter leveres innen 3–5 virkedager så fremt det ikke foreligger produksjonsforstyrrelser. Noe lengre produksjonstid må beregnes i forbindelse med sommer- og juleferie. Presis Digitalprint AS tar ikke ansvar for forsinket levering forårsaket av eksterne samarbeidspartnere.

Kostnader og frakt

Fraktkostnader tilkommer på alle produkter, 26,– eks. mva ved fakturabetaling. Ved betaling med kort er frakt inkludert.

Levering

Dersom noe skades eller blir borte under levering, er det avsenderen av forsendelsen som har ansvaret for å reklamere til Posten. Forsendelse med bestilte produkter som ikke hentes på posten, debiteres fullt ut i tillegg til kostnaden for returfrakt og håndtering, p.t. 150 kr. Etter én måned makuleres varen.

Garanti

Vår garanti gjelder ikke når anbefalinger og informasjon om billedkvalitet og produktresultat ikke tas hensyn til av kunden.

Reklamasjon

Hvis du vil reklamere på produktet, har du rett til å gjøre det innen 30 dager fra fakturadatoen. Ved reklamasjoner skal alltid Presis Digitalprint AS kontaktes før produktet sendes inn. Det skal skje via telefon, e-post eller post. Etter avtale med Presis Digitalprint AS sendes produktet/produktene til oss sammen med tilhørende original ordrekonvolutt, samt et vedlagt brev med en reklamasjonsbeskrivelse. Originalfakturaen skal du beholde og betale når reklamasjonen returneres ferdigbehandlet av oss. Forventet refundering hvis angrerett blir brukt er innen 60 dager etter reklamasjon.

Tlf.: 62 43 18 80 E-post: post@presis.no Adresse: Kirkeveien 58, 2414 Elverum

Forbrukerrådet overvåker forbrukernes rettigheter. Presis Digitalprint AS følger Forbrukerrådets anbefalinger.

Presis Digitalprint AS tar intet ansvar for materiale som lagres på nettsiden. Brukeren har ikke rett til erstatning dersom materiale som er lagret på nettsiden, går tapt eller skades.

Angrerett

Angrefristen er på 14 dager, og løper fra den dagen kunden mottar varen eller produktet. Hvis avtalen gjelder en vare som er laget på bestilling eller en vare som har blitt gitt personlig preg, begynner angrefristen å løpe den dagen dere har mottatt informasjon. For å benytte angrefristen må kunde sørge for at varen er i samme forfatning som da dere mottok den. Hvis varen/produktet skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av kunde, frafaller angreretten.

Angrefristen gjelder ikke hvis varen er benyttet og brukt.

Les mer om angrerett her: http://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-12-21-105

Retur og refundering

Når dere benytter angreretten må kunde sende eller levere varen/produktet tilbake til Presis Digitalprint AS. Returfrakt må kunde selv bekoste, med mindre varen/produktet er defekt eller vi har levert feil vare/produkt. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare/produkt til kunde.

Hvis kunde benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for varen/produktet senest 60 dager etter at vi har mottatt varen/produktet. Kunde må selv betale eventuelle returkostnader for å sende tilbake varer.

Aldersgrense

Aldersgrensen for kjøp av produkter fra Presis Digitalprint AS er 16 år. Er du under 16 år kreves det underskrift fra foresatte.

E-post

Presis Digitalprint AS forbeholder seg retten til å sende ut e-post til brukerens registrerte e-postadresse.

Vilkår

Presis Digitalprint AS forbeholder seg retten til å foreta endringer i disse vilkårene. Hver gang du bruker denne tjenesten, forplikter du deg til å følge gjeldende vilkår.